Om mig

Jag kallar mig prestations- och motivationskonsult. Mitt jobb syftar till att utveckla hållbara arbetsförhållanden som gynnar goda prestationer. Min mission är att hjälpa fler människor att oftare kunna känna sig nöjda när de checkar ut från dagens jobb.

Rent akademiskt så är jag utbildad civilekonom. Efter universitetet har jag sedan samlat på mig 20 års erfarenhet inom organisationsutveckling där jag framför allt intresserat mig för den individuella prestationen i organisationen. Detta lett till att jag intresserat mig för och försökt att lära mig mer om vårt uteslutande viktigaste verktyg för prestation, nämligen vår hjärna. Mina efterforskningar har bidragit till att jag har hittat intressanta förklaringar till varför något så enkelt som att jobba (med vår hjärna) kan vara så svårt.

För att kvalitetssäkra den vetenskapliga grunden inom hjärnkunskapen samarbetar jag med Henrik Zetterberg som är professor inom kemisk neurologi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) samt Karin Löwhagen som är överläkare, senior rådgivare inom IVA/anestesi och sektionschef på An/Op/IVA, också hon vid SU.

Idag arbetar jag med konsultation för ledningsgrupper och föreläsningar, utbildningar och coachning på chefs-, grupp- och individnivå. 2015 publicerades min första bok "Mer än hjärna! Jobba smart och må bra". 2018 släpptes den i en uppdaterad upplaga som pocket. Hösten 2019 släpptes min andra bok ”Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft”.