Citat från utbildningar och föreläsningar

Föreläsningar

"Insikten är bländande."

Jenny Strömstedt, Expressen

"Anna är en energifylld inspiratör med förmåga att påverka på djupet."

Petra Segerdahl, COO/ Affärsområdeschef på Verahill

"Engagerat och intresseväckande förmedlar Anna kunskap om varför det är svårt och utmanande att få rätt saker gjorda på arbetet. Med stor igenkänningsfaktor lämnar man dock föreläsningen upplyft med konkreta och handfasta tips på metoder för hur man kan arbeta smartare och där igenom må bättre."

Lisa Rönnberg, Samhällsbyggnadsdirektör, Halmstads kommun

"I två engagerande och inspirerande föreläsningar gav Anna Zetterberg oss goda insikter i att stress kan vara positivt och kan användas som en kraft, men hon förmedlade också vikten av att den bästa återhämtningen är motsatsen till vad vi gör vanligtvis."

Mats Björkman, HR Specialist Development & Culture, Resurs Holding

"Anna höll ett fantastiskt seminarium på EFL:s Partner Mentorprogram, ett program med 74 mentorer och adepter (samtliga chefer) från Axis, Alfa Laval, Baxter, Bona, CGI, E.ON, Orkla Foods Sverige och TetraPak. Temat var "Hjärnan på jobbet" och Anna fångade alla under den här halvdagen. Anna är påläst, engagerad och entusiasmerande och jag rekommenderar henne starkt."

Anna Sjöberg Petersson, affärsutvecklare EFL

"Vi bjöd in Anna till att föreläsa under vår årliga friskvårdsmånad. Anna kom hit med mycket härlig energi. Våra medarbetare fick med sig tänkvärda och användbara tips på hur till synes små saker kan förändra vardagen och få oss att jobba smartare. En mycket uppskattad föreläsning!"

Cecilia Stridh, HR Strateg Axis Communications AB

"Teori och praktik är inte alltid bästa vänner när man lyssnar på föreläsningar. Men Anna lyckas med extremt hög igenkänningsfaktor och humor träffa mitt i prick och göra det svåra enkelt. Jag lämnade föreläsningen med tydliga råd istället för bara känsla som så ofta annars. Nu fick jag båda delarna, och det är vad som krävs för att skapa förändring."

Samuel Ellemark, Civilekonomernas Riksförbund

"Detta var en aha-upplevelse på flera plan."

Olov Ettefalk, VD MHS Bostäder, Stockholm

"Jag såg dessa dagar som fascinerande och väldigt praktiskt orienterade. Fascinerande på så vis att jag fick lära mig något nytt – utveckling är alltid roligt. Att innehållet sedan var praktiskt tillämpbart har nu gjort att jag kan arbeta med bättre struktur."

Peter Adolfsson, Barnöverläkare Region Halland

"Anna fick fina utvärderingar, 6 poäng av 6 möjliga! Kommentarer som "Energigivande" "Underbart" "Riktigt bra =)". Jag känner att det blev riktigt bra och min tanke om att skicka med dem något som kan förbättra vardagen uppfylldes."

Birgitta Härle, Sveriges Åkeriföretag

"Annas föreläsning kan varmt rekommenderas – så spännande, intressant och stor igenkänningsfaktor... "

Christina Lunner Kolstrup, Prefekt & Docent vid Lunds Universitet

"Jag sitter och läser utvärdering från din eftermiddag med oss på miljökontoret i Sundsvall, Anna. Alla är lysande positiva! Du gjorde en strålande insats på helt rätt nivå för oss! Massor av superlativer staplade på varandra."

Kristin Eriksson, Miljödirektör och chef för miljökontoret på Sundsvalls kommun

"I vår utvärdering efter Anna Zetterbergs föreläsning fick hon högsta betyg på samtliga punkter. Hon är en fröjd att jobba med. Snabb på att återkoppla. Noggrann med sina förberedelser och passar många olika målgrupper."

Elise Ekelöf, Kvinnligatalare.se

"Teori och praktik är inte alltid bästa vänner när man lyssnar på föreläsningar. Men Anna lyckas med extremt hög igenkänningsfaktor och humor träffa mitt i prick och göra det svåra enkelt. Jag lämnade föreläsningen med tydliga råd istället för bara känsla som så ofta annars. Nu fick jag båda delarna, och det är vad som krävs för att skapa förändring."

Samuel Ellemark, Civilekonomernas Riksförbund

"Lärorikt och inspirerande! Complete make over i e-posten blev det, kunde göra fredag med gott samvete :)"

Stefan Jonsson, IT-chef Winassist System AB

"Här kommer ett sent men stort TACK för en mycket uppskattad föreläsning! Vi är flera som har pratat om det du pratade om. Du är duktig och har mycket klokt att förmedla. Dessutom är du väldigt duktig på att förmedla dina klokheter."

Catharina Elofsson, kanslichef Båstads kommun

"Tack för en inspirerande föreläsning, jag och mina kollegor i VD-nätverket är jättenöjda. Det ”smakar mer”!"

Roger Sixtensson, VD LIBO

"Anna är en inspirerande, prestigelös och tankeväckande föreläsare. Föreläsningen var full med skratt av igenkännande och resulterade i en effektivare vardag och en mer harmonisk själ.
Jag kan varmt rekommendera Anna!"

Emma Toral Projektledare för Entreprenörsveckan Båstad

"Vi sökte en föreläsare som kunde inspirera och samtidigt ge verktyg för förändring av egen arbetssituation - och vi fann Anna!! Samtliga deltagare på Annas föreläsning blev otroligt inspirerade och sugna på att åka hem till respektive kontor för att implementera det nya arbetssättet."

Annika Ylander Consulting, Projektledare

"Med en fantastisk lyhördhet till behoven/önskemålen, en flexibilitet i upplägget och en härlig energi i genomförandet gav Annas föreläsning ett stort intresse och engagemang kring frågorna effektivitet och energi. Den gav avdelningen precis det startskott för fortsatt arbete med dessa ämnen som vi eftersökte"

Anders Persson, Ansvarig för Tele2’s Infrastruktur

"Anna levererar tankeställare utifrån ineffektiva arbetssituationer där man kan känna igen sig. Med driv och energi kommer Anna med förslag på hur man kan arbeta mer strukturerat och effektivt. Föreläsningen gav inspiration till hur man på ett enkelt sätt kan förbättra sin vardag"

Elisabeth Forsberg, Skatteverket

"Vad gäller ett riktigt avtryck så hade en av cheferna faktiskt redan i måndags fått två i gruppen som kommit och berättat att de tagit tag i mail-hanteringen. Båda har nu bara ett fåtal mail kvar i inboxen. En av dem har även redan en ”veckans göra-lista” på bordet så visst har det givit avtryck. Toppen! Överlag väldigt bra och positivt, härligt med din positiva energi och avbrottet med Zumba"

Susanne Malmgren, Management Assistant, Nordea Bank AB

"Inspirerande och roligt men med ett viktigt budskap"

Kristin Sjölander, Studie-och karriärvägledare, Linköpings Universitet

"Vill tacka för ett bra ordnat fortbildningstillfälle igår med Anna Zetterberg. På en enkät skulle jag skrivit full pott. Vilken kvinna! Otroligt bra!"

Från en anonym utvärdering vid Linköpings Universitet

"Anna bjuder på en sprudlande, inspirerande föreläsning, med många konkreta förslag som vi alla kan känna igen oss i. 340 personer gick därifrån med lärdomar och idéer om hur just de skulle ta kontroll över sin personliga effektivitet. Vi arbetar gärna med Anna igen och har du möjlighet - så lyssna på henne och lär!"

Helene Tigerström, Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen

"Anna får oss att, med sitt helt unika sätt med stor power, inlevelse och inspiration, förstå vikten av en bra struktur i vardagen/på jobbet och ger tips som är till stor hjälp! Vi rekommenderar gärna Anna till våra konferensgäster då de vill ha en föreläsare som ger både inspiration och direkt värde för vilken verksamhet som helst."

Helle Fromberg Hammarström, Tf Marknad & försäljningschef, Hotel Skansen & Torekov Hotel

"Vi sökte en moderator till vår konferens och fann efter rekommendationer Anna Zetterberg. Med ett stort engagemang och glädje som spred sig till alla deltagare, förde hon oss genom dagen! Anna har en ärlig och inkännande attityd och med sin kunskap och stora erfarenhet gjorde hon vår konferens till en dag som nu är starten på något nytt. Vi önskar att Anna leder även vår nästa konferens!"

Gisela Nottorp Projektledare, Lärcentrum, Laholm

"Vi hade alla en stor arbetsbörda och svårt att hinna med alla arbetsuppgifter i början av 2010 och för att få en balans mellan arbete och fritid satte vi upp att 2010 skulle bli Hälsans år. Vi hade olika aktiviteter som mindfulness, kostföreläsningar, vardagsmotion och inte minst Anna som fick oss alla att tänka till hur vi kan planera och lägga upp en arbetsdag på ett effektivt sätt. Anna med sitt engagemang och inspirerande sätt började i seminarieform där hon fick igång tanken hos oss att förändra vardagen. I den individuella genomgång vi sedan fick anpassade Anna sitt budskap efter var och ens personliga förutsättningar. Tack Anna för ett inspirerande inslag i vår vardag."

Bo Altinius, Regionchef, TRR Trygghetsrådet

"Många företagare klagar över att tiden inte räcker till. Man har överfulla mailboxar och pappershögarna växer på skrivbordet. Då brukar jag fråga om de har träffat Anna på What´s Your Motive. Hon ger på ett inspirerande sätt konkreta tips på hur man kan förenkla sin vardag på jobbet"

Pernilla Berndtsson, VD Båstad Näringslivs AB

"Inspirerande inspiratör som fångar deltagarnas uppmärksamhet. Delar med sig av konkreta förslag blandat med personliga erfarenheter och tankeväckande beskrivningar. Väcker tankar om att det inte behöver vara så svårt att förändra sitt beteende för att prioritera rätt och få mer tid till rätt saker. "

Carina Kronstedt, Idé & ResursCentrum i Ljungby

"Anna är en underbar föreläsare som ger inspiration och glädje. Föreläsningen som vi fick på vår frukostträff med våra medlemmar, gav oss många nya tips och idéer så att vi nu kan bli mer framgångsrika och effektiva i vårt arbete"

Louise Modig, Ängelholms Näringsliv

"Trots noggrant definierade processer så hinner vi inte med det vi ska och har svårt att prioritera bland våra arbetsuppgifter. Anna Zetterbergs föreläsning är väldigt träffande och man känner igen sig alltför väl. Med stort engagemang som rycker med oss alla, delar Anna med sig av sina tips som man genast kan omsätta själv i sitt dagliga arbete. Efter bara några dagar hade jag frigjort tid till att jobba med de frågor som driver verksamheten framåt."

Christer Holmberg, EHS & QA Manager, 3M Svenska AB

"Vi har alla svårt att få tiden att räcka till och få allt gjort. Anna är en utomordentlig föreläsare inom detta område. Anna har vi på TEK använt i många olika sammanhang såsom ”att arbeta effektivare” och ”bli effektivare med outlook”. Anna har vi använt som föreläsare både på Frukostmöten, seminarium och kurser. Hon har gjort detta på alldeles utmärkt sätt."

Anders Stegmark, VD Teknik och Kompetenscentrum

"Att uppgifter måste planeras in för att bli gjorda är en självklarhet men det är så lätt att bara lägga dem i kön. Vi fick stor hjälp med arbetssätt för detta."

Christian Bengtsson, ESBE AB

"Competensum har anlitat Anna Zetterberg som föredragshållare vid flera tillfällen och kan varmt rekommendera henne som föreläsare.

Jag vågar lova att Anna lyckas med konsten att få samtliga åhörare att känna sig träffade på ett positivt sätt – utan pekpinnar! Anna är mycket engagerad, påläst och bjuder på en fartfylld och faktaspäckad föreläsning. Det är svårt att inte bli smittad av hennes engagemang! Hon bjuder på igenkänning i form av exempel som får oss alla att tänka konstruktivt och söka förbättring. Vi får med oss användbara tips, klara att använda när vi kommer till vår arbetsplats, som jag är övertygad kan främja både resultat och välmående. Och tar till sig dessa tips- det gör man!

Utan tvekan brinner Anna för det hon gör. Det känns som om hennes stora engagemang bottnar i en vilja att hjälpa oss att förbättra. Hon har ett genuint intresse av att sätta sig in i hur just du har det på din arbetsplats – och hur du kan få ett ännu roligare jobb.

Det känns tryggt att Anna även kan stötta på plats i den egna arbetssituationen, när våra egna ansträngningar inte räcker ända fram. Competensum ser fram emot ett långt samarbete med Anna som konsult, i vårt arbete med att utveckla individer och företag - för konkurrenskraft!"

Eva Marminge, Competensum i Ängelholm

Utbildningar

"Jag såg dessa dagar som fascinerande och väldigt praktiskt orienterade. Fascinerande på så vis att jag fick lära mig något nytt – utveckling är alltid roligt. Att innehållet sedan var praktiskt tillämpbart har nu gjort att jag kan arbeta med bättre struktur."

Peter Adolfsson, Barnöverläkare Region Halland

"Det gick förvånansvärt lätt och snabbt att få extra tid och struktur i mitt arbete. Tack Anna för att du gett mig verktygen som jag behöver i rollen som ledare och chef."

Micha Nadel, Fastighetschef och stjärnsäljare på Wihlborgs Fastigheter AB

"Anna har lyckats få oss att tänka till, reflektera och agera. Vi har på vår arbetsplats tagit ett steg i ny riktning för att jobba smartare, effektivare och vi hoppas på sikt att det leder till minskad stress. Anna har en enorm energi, utstrålning och kunskap, det gjorde vår dag mycket inspirerande och givande."

Victoria Lorén, Avd. chef på Barn- och ungdomsmottagningen Kungsbacka, Hallands sjukhus

"Anna har gett mig och mina medarbetare insikter och verktyg för att planera och prioritera så att vi ska kunna jobba smartare och mer hållbart. Upplägget med individuell coaching där medarbetarna kan fokusera på sina egna utmaningar har varit väldigt givande och som chef upplever jag en positiv utveckling både för mina medarbetare och för egen del. Anna har verkligen inspirerat, utmanat och peppat oss och jag kan verkligen rekommendera andra att jobba med henne!"

Anna Ravelid, utvecklingschef, Helsingborgs stad

"Anna har med sin kompetens, engagemang och person bidragit till individuell och organisatorisk förflyttning."

Jörgen Fransson, HR-direktör, Helsingborgs stad

"En spännande utvecklingsdag med Anna med fokus på vårt uppdrag utifrån "vi skapar värde", "vi tänker strategiskt", "vi arbetar effektivt" och "vi skapar en trivsam arbetsplats". Konstruktiva workshops och inspirerande föreläsningar och dialoger däremellan, har gett mig och min enhet en bra grund att arbeta vidare på för att formulera och hålla fokus på vårt uppdrag och gemensamma arbete!"

Ulrika Johannesson Olsson, planeringschef, Kristianstads kommun

"Jag tackade först nej till kursen eftersom jag var så stressad. Men, jag blev övertalad av Eva (chefen) och nu efteråt känner jag mig brutalt mycket lugnare. Jag har ordning och reda och kontroll över vad jag ska göra."

Margit Johansson, rektor, Älmhults kommun

"Inför vår flytt till öppen kontorsmiljö fanns mycket funderingar och farhågor, både bland chefer och medarbetare. Hur skulle vi kunna koncentrera oss, prata ostört, få lov att ha spontana samtal utan att störa varandra? Med Annas hjälp jobbade vi effektivt och långsiktigt. Individuellt och tillsammans jobbade vi med vår effektivitet och vår gemensamma struktur. Vi lyfte på alla stenar för att belysa farhågor men också möjligheter med vårt nya kontor. När vi väl var på plats kom mycket av farhågorna på skam. En del nya frågor dök upp istället och dem tog vi tag i tillsammans med Anna. Hennes energi och kompetens har hjälpt oss att snabbt hitta effektivitet och arbetsformer som passar för vår verksamhet. Nu ser vi att idéerna sprids till våra kollegor på fältet!"

Marie Söderqvist, Personalchef, Kristianstads kommun

"Den avsatta tiden med dig har varit mycket bra, det har gjort att vi har påbörjat ett förändringsarbete mot ett mer digitaliserat arbetssätt och ett ny flexibelt kontor"

Mikael Strand, Affärschef, Midroc Property Development AB

"Första gången jag träffade Anna kände jag direkt att hon var rätt för oss. Positivt tänkande, energi och effektivitet på en gång. Anna har coachat oss till att ta kommandot över våra kalendrar varje dag för att enklare och effektivare nå våra mål. Genom konkreta och tydliga råd gör hon stor skillnad"

Eva Östergren, Marknadschef Hafa Bathroom Group

"Vi i ledningsgruppen upplevde oss ha svårt att effektivt hantera den stora mängd e-postmeddelande som landade i våra inkorgar. Vi blev av en kund rekommenderade att anlita Anna och vi tycker att vi fick många goda råd om personlig effektivitet som hjälpt oss att bli mer strukturerade i det dagliga arbetet med Outlook. Personligen upplever jag att jag nu tagit befälet över min tid och att den inte längre styrs av min inkorg!"

Malin Göransson, Trafikchef, Schenker AB

"Jag är så mycket mer effektiv nu. Med Annas hjälp har jag lyckats ta ledarskapet över mig själv, från en stressad ad hoc-vardag då jag ständigt jagade ikapp med tiden till en tillvaro där jag har kontroll, jobbar proaktivt mot våra långsiktiga mål. Jag är nöjd när jag går hem från jobbet."

Karolina Davidsson, VD Halmstads Näringslivs AB

"Jag har länge undrat varför vissa människor verkar ha mer tid än andra. Tack Anna. Nu förstår jag varför."

Erland Gustafsson, VD, Cerdo Bankpartner 2012

"Anna har initierat nya sätt att samarbeta på som har lyftengagemanget och motivationen i vår säljorganisation."

Anders Fredriksson, försäljningschef, industritorget.se

"Anna har hjälpt mig förstå hur jag kan använda min tid; fokusera, prioritera och hinna med dagens planering utan att jag känner mig stressad (vilket var oundvikligt innan). Hennes föreläsningar är värdefulla och inspirerande. Det mest effektiva för mig var att "boka sin egen tid", något som var helt obekant för mig och som hjälpte mig så mycket.Tack för hjälpen!"

Amela Mehanovic, Quality Engineer External Reclaims, HMS Industrial Networks AB

"Var mycket skeptiskt till en början då jag gjort en delförsök tidigare att få en mer välordnad arbetstillvaro. Dessa försök har samtliga misslyckats totalt. Måste dock säga att med Annas vägledning har jag kommit längre än någonsin! Tack Anna!"

Kim Fredriksson, Cerdo Bankpartner AB

"Nu får jag gjort det som jag aldrig fick gjort förut"

Ninni Ringdahl, Gekås Ullared AB

"Anna har givit mig ett tryggt fokus och hjälpt mig förstå hur jag kan använda min tid, tankekraft och energi på ett mer effektivt sätt. Stort tack!"

Monica Klingborg, Marknadschef, Gekås Ullared AB

"Med stort engagemang och en positiv approach i allmänhet såg Anna till att vi fick konkreta råd och träning i hur det egna arbetet kan planeras och struktureras på bästa sätt. Det var mycket uppskattat att Anna såg till varje medarbetares arbetssituation och det som är relevant för just vår organisation. Detta märktes inte minst genom den skräddarsydda individuella feedback som gavs."

Johannes Eile, Head Department of International Programmes, Raoul Wallenberg Institute of Human Rights and Humanitarian Law

"Mötena med Anna har varit extremt givande och inspirerande. Hon har fångat essensen i vad som skapar kontroll över ens arbete. Stegvis har hon förfinat mitt arbetssätt och snart når jag FLOW!"

Stefan Engdahl, Direktör, Trafikverket

"Med hjälp av Anna och What´s your Motive AB har jag äntligen lyckats plocka ner bollarna och högarna på mitt skrivbord. Från att bland annat ha haft ett 40-tal projekt igång, har jag nu lyckats avsluta och arkivera hela den högen genom att avsätta tid och skapa struktur. Vi har dessutom tillsammans skapat en helt ny elektronisk struktur som gör att alla dokument idag fått en naturlig plats och är lätta att hitta, inte bara för mig, utan även för mina medarbetare. Tack för hjälpen!"

Fredrik Olofson, VD Pepes Bodega AB

"Fördelen med upplägget av Annas träningsprogram är att den kopplar ihop flera olika syften och målsättningar samtidigt som den ger direkt påverkan på våra medarbetares vardag. Från dag ett märks ett effektivare arbetssätt, mer struktur och inte att förglömma – ett renare skrivbord!"

Elisabeth Igeby, personalchef Cerdo Bankpartner

"Det jag uppskattat mest är att vi tillsammans kunde skräddarsy kursen efter mina medarbetares behov. Det gjorde kursen väldigt fokuserad och relevant, både i vår vardags arbetsuppgifter och för planering av långsiktiga strategiska mål."

Jeanna Kimbré, Manager, Color & Material Sony Ericsson Mobile Communication

"Anna hjälpte en helt ny arbetsgrupp hitta sin effektivitet och sin gemensamma plattform för struktur."

Petra Jahrl, Supply Manager HMS Industrial Networks AB

"Nu har vi struktur. Vi vet hur vi ska jobba, vi vet vilka bollar vi har i luften, vi vet hur vi ska landa dem."

Christian Nilsson, Production Technology Manager HMS Industrial Networks AB

"Vi fann, efter rekommendationer, att Anna kunde hjälpa oss att effektivisera vårt arbete, få bättre strukturer, fånga upp ”tidstjuvarna” mm. Alla i gruppen har upplevt träningen som mycket nyttig och praktiskt användbar samt lett till ett effektivare arbetssätt."

Lars Nilsson, Förvaltningschef Båstads Kommun

"Flash-Anna kom in som en frisk fläkt med inspiration för att lyfta gruppen till att arbeta mer effektivt. Anna är pusselbiten i vårt teamarbete för att lyckas. Anna har tydliggjort vikten av planering vilket gett oss kredit för att sortera och boka bort det som är oviktigt för vårt arbete."

Kerstin Gustafsson, Ekonomichef Örkelljunga kommun

"När jag fick hjälp att tydliggöra och kommunicera mina och verksamhetens mål kom resultaten."

Karin Bengtsson, Turistchef Båstad

"Med hjälp av Anna har vi tränat in ett mer effektivt och genomtänkt sätt att arbeta på. Vi har fått verktygen för att fortsätta utveckla företaget på ett framgångsrikt sätt."

Dan Hanak, Andreas Nilsson och Mattias Nilsson, ledningsgruppen på Svensk Hytt Comfort AB

"Jag är mycket mer effektiv nu!"

Helen Hörberg, Cerdo Bankpartner AB

"En mycket lyckad träning som föder en på nytt."
"Intressant "utbildning". Inte sånt flum som jag trodde från början. Bra jobbat!"

Killarna på WekuData AB